Veving

Håndspunnet + vev = kjærlighet

Etter at jeg var ferdig med å strikke Find Your Fade, hadde jeg igjen masse rester av garnet jeg hadde brukt. Så mye at det fint kunne brukes til noe, og jeg kom på at veven kunne brukes. Det sjalet jeg strikket ble drøyt stort, ca 3 meter, og siden jeg er hele 156 cm høy, så føler jeg at det blir MYE sjal :p Derfor skal det sjalet få bo her hjemme og brukes når jeg fryser i godstolen.

Med et litt (les: ganske) for stort sjal i håndspunnet, er planen nå et vevd skjerf/sjal i restegarnet jeg har. Det er deilig garn med yak, silke, merino, silke, og masse glitter. Noe er spunnet på rokk, og noe på håndtein. Nå er jeg i gang, og jeg har brukt hele vidden på min 50cm Knitters Loom fra Ashford. For første gang er jeg skikkelig fornøyd med renningen (øvelse gjør mester), og alt går som en drøm.

Så i dag er den perfekte lørdagssysselen; veving med håndspunnet og lydbok. Terapi på så mange nivå!

6 kommentarer

 • Erica

  Så utrolig digge farger! Fikk lyst til å veve litt jeg også etter innlegget ditt. Du har delvis skyld i forelskelse og innkjøp av både rokk og vev 😀

 • Elin B Antonsen

  Disse var bare helt nydelige!!
  Er det lov å spørre om du lager eget mønster, evt. hvor du har funnet mønster?
  Har så lyst å vev skjerf, men er skikkelig nybegynner, så jeg trenger noe å gå etter..:)
  Mvh
  Elin

  • Marianne

   Tusen takk! Ingen mønster, her har jeg rennet veven med flere farger, og så vever jeg med samme farge 🙂 Knitters Loom er kjempeenkel å bruke, så det er bare å slå seg løs ?