Spinning

De to siste hespene fra Tour de Fleece 2017

3 uker med Tour de France, Tour de Fleece og spinning er unnagjort. På forhånd hadde jeg lave krav til meg selv, men satte meg et mål på 550 gram fra Nunoco og Spin Jones. Jeg kom i mål! Nå har jeg 6 nye hesper liggende på vent til nye fine prosjekter.

Men først vil jeg vise frem de to siste hespene jeg spant før touren var over. Først ut er dette hespet i turkis og bruntoner, godt blandet, fra Nunoco! Fargen heter Muddy Waters, skikkelig passende! Denne spant jeg også på Rose, og tvinnet til et totrådet garn. Samme tykkelse som de to forrige, og jeg endte opp med 431 meter, 2-trådet og 100 gram. Denne har jeg ingen planer for, så den går nok i lageret 🙂

Siste hespet ut, er et lite minihespe. Spunnet av et mini kardeflak fra Spin Jones, i fargen Twilight. Dette spant jeg på en liten tyrkisk håndtein, og tvinnet på rokk. Kjedetvinnet til slutt, og endte opp med 95 meter, tretrådet garn på 25 gram. Heller ingen planer for dette, men det blir nok fint som en mønsterfarge til et eller annet.

Touren er vel overstått og dette er det jeg sitter igjen med. 1983 meter garn, klart for vev eller strikkepinner.