Strikking

Ballongromper

I dag har jeg funnet frem et lite prosjekt som har ligget alt for lenge. Jeg begynte å strikke på denne nuskete ballongromperen allerede i juli, men det har gått litt trått med strikkinga. Men nå må jeg ta meg sammen, for jeg har veldig lyst til å få ferdig denne før det Andrea Mowrys mysteriesjal kommer neste uke. 1 uke er i teorien rikelig for å få ferdig denne, men teori og praksis henger som kjent ikke alltid helt sammen.

Denne strikker jeg i et garn fra Vikinggarn, det er bestillingsstrikk og skal brukes til nyfødtfoto. Det er en blanding mellom ull og alpakka, og jeg strikker med et nr større pinner (3 mm og 3,5 mm), for å få den mer luftig. Mønsteret kommer fra den nyeste Klompelompeboka, som jeg ikke klarte å motstå da jeg så den i butikken. Det er SÅ mye NYDELIG i den boka.

Og ja, apropos mysterie… Mysteriesjalet heter What’s your fade, og man skal ha en gradient med 6 forskjellige farger. Jeg har grublet, grublet og grublet enda litt mer. I lageret mitt har jeg ikke 6 hesper som kan brukes sammen, så da var fargegrytene neste. Og nå tror jeg at jeg har funnet min «fade», eller gradient da 🙂

Én kommentar