Strikking

Briochealuscious

Sjalet med tidenes vanskeligste sjalnavn er ferdig! Så nå har jeg kopiert navnet fra mønstersiden for å unngå skrivefeil, hehe. Men ja, jeg er feeerdig! Briochealuscious har vært et fantastisk moro sjal å strikke, men jeg gikk på en liten smell da jeg kom til avfellingskanten.

Selve sjalet brukte jeg 2 uker på, og det var nok ganske bra at jeg ikke visste om kanten da jeg begynte å strikke sjalet, for det viste seg at jeg brukte nesten 2 uker bare på avfellingskanten. Kanten er strikket i tofarget patentstrikk, og for hver maske jeg felte av måtte jeg strikke 4 pinner (60 masker). Og for å regne videre, 60 masker per maske av de 421 maskene jeg hadde på pinnen. Og krasjen ga seg ikke der, for jeg gikk TOM for garn! Men med så lite igjen å strikke var jeg veldig gira på å få det ferdig, og jeg gikk for en løsning med hvit wollmeise på slutten, uten at jeg ser den store forskjellen. Så da var den krisen over, men gjett hva, jeg gikk tom for lilla også. Så da ble det vikarlilla på den siste rapporten.

Nå er det ferdig, og jeg er så fornøyd! Sjalet er STORT, men jeg gleder meg til å få prøvd det når det blir kaldere og finne ut om det blir en favoritt. Jeg er hvertfall veldig fornøyd med at jeg har strikket det 🙂

Sjalet er strikket i Hedgehog Sock, på pinne 4 mm, i fargene Seed, Birthday cake, Salt Taffy og Monet.

2 kommentarer