Strikking

Rune shawl

I går ble jeg ferdig med Rune shawl, sjal nr 4 i The Shawl Society av Helen Stewart. Jeg strikket mitt sjal i 2 håndspunnede garn fra Tour de Fleece i år. Begge er fra Nunoco og/eller Spin Jones, og spunnet på Majacraft Rose.

Sjalet er strikket på pinne 4 mm, og jeg brukte mindre garn enn hva jeg hadde sett for meg. Brukte 50 gram av det blå, og 50 gram av det Rosa, altså halvparten av begge. Og sjalet veier 99 lette gram 🙂

Litt usikker på om dette blir mitt, eller om det går i gaveboksen, vi får se 🙂 Men det er veldig kjekt å få ferdig et prosjekt, sånn at nye strikkeeventyr kan begynner!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.