Strikking

Alpakkapledd 2.0

Jeg er ferdig!!! 10 år etter at mitt første pledd ble ferdig, er et nytt ferdig, og jeg har igjen et lekkert teppe å hvile under. Alpakka er helt klart favoritten å hvile under, for det varmer ekstra godt, noe som trengs ganske ofte 🙂

Det første teppet ble ferdig i 2008, og jeg brukte det hver eneste dag, frem til katta adopterte det. Nå er det første teppet ganske så slitt, og derfor begynte jeg på et nytt i 2015.

I dag ble det endelig ferdig, og 3 år med støv (jeg vet, hehehe) er blitt vasket bort, og det lukter nå deilig ullvaskemiddel fra Wollmeise.

Her har jeg brukt 14 nøster Drops Alpakka, 2330 meter, og teppet er strikket på pinne 3,5 mm. Bredden er ca en meter, og lengden ca 170-180 cm kanskje? Har ikke målt nøyaktig, men jeg må stå med armene opp i været for å strekke ut hele teppet.

Vil dere lese mer om teppet anbefaler jeg å lese denne posten, her skriver jeg mer om hvor det er fra 🙂

6 kommentarer