Diverse

Hvorfor jeg blir litt stille noen ganger

Denne bloggen er jo mitt håndarbeidssted, men i dag har jeg lyst til å fortelle litt om hvorfor det blir stille i perioder. En del av dere som leser bloggen vet at jeg er syk, jeg har en sykdom som gjør at jeg sliter med utmattelse og kroniske smerter. Det gjør at jeg får ikke til å gjøre alt jeg har lyst til. Jeg må hele tiden ha et energibudsjett, gjør jeg en ting en dag, så må jeg si nei til noe annet.

I det siste har det vært mindre liv på blogg, Instagram og Youtube enn hva jeg egentlig har lyst til. Jeg strikker og spinner fortsatt litt, men jeg velger å bruke kreftene mine på håndarbeidet i dårlige perioder, og så må blogg og sosiale media vike. Nå har jeg vært i en sånn periode igjen, jeg følger med, men har ikke overskuddet til å delta aktivt. På kjøkkenbordet samler det seg en liten bunke med ferdige ting, i hodet kverner det jevnt og trutt et håp om at i morgen våkner jeg og er i form til å få gjennomført en ny youtubeepisode. Nesten hver kveld tenker jeg sånn, i morgen, da skal jeg få gjort det! Men så våkner jeg, og formen er like dårlig som den var dagen før, og planene utsettes enda en gang.

Derfor blir det litt av og på, sånn er det bare, men det er ikke fordi jeg ikke vil, det er fordi at jeg klarer ikke. Så i mens jeg prøver å lade batteriene i siruptempo strikker jeg litt på pleddalongen, sokkemojoen er tilbake og jeg har begynt på et Løvlisjal i garn fra lageret, årgang 2010 😉

8 kommentarer