Farging,  Strikking

Det beste strikkeprosjektet på lenge

Den siste tiden har jeg strikket på et prosjekt som har vært bare kos. Nemlig genseren Ingen dikkedarer av Petiteknit.com. Jeg har tenkt på den genseren helt siden i fjor da mamma strikket den til søstra mi, og jeg visste at en dag skulle jeg strikke den også, men det har ikke passet før nå.

Grunnen til at jeg kom på at NÅ kunne jeg strikke den, var da jeg farget garn til nettbutikken min, og jeg var helt forelsket i den Nordiske blå-fargen som jeg hadde farget. Den ville jeg ha, og farget sokkegarn i samme farge som jeg kombinerer med Fløffy-garnet (mohair og silke).

Hadde jeg strikket denne for 10 år siden hadde det stoppet helt opp av at det ikke skjer noe spesielt underveis, men nå elsker jeg det. Jeg kan bare strikke, strikke og kjenne på den meditative følelsen av maske for maske med nydelig garn og farge.

I kveld har jeg bare 10 cm igjen på det siste ermet, så jeg håper virkelig at jeg kanskje får den ferdig i kveld! Gleder meg masse til å kunne bruke denne når det blir kaldere dager, og jeg er allerede i planleggingsfasen av genser nr. 2, og nei, den blir ikke grønn eller lilla. Noe har skjedd med meg, og jeg kjenner at jeg har lyst til å prøve litt nye farger også. Men først må neste garnpakke komme, og fargegrytene frem.

Psst! Det kommer blått garn som dette i nettbutikken for dere som har spurt 🙂