Spinning

Sommerens høydepunkt

Sommerens høydepunkt for meg er Tour de France, og også Tour de Fleece, spinneversjonen av sykkelrittet. Men i år måtte jeg innse at det ikke gikk. Jeg har vært veldig syk siste halvåret, og det å skulle spinne hver dag, og poste på sosiale media ble for mye. Men jeg ser på sykkel i år også, spinner litt, strikker litt og gjør det som er overkommelig om dagene. Og så koser jeg meg med alle spinnebildene på Instagram, og det beste av alt er å se ulla som jeg har farget komme på spoler og teiner rundt omkring. #tanteull, #tanteullgarn og #tanteullfiber er morsomme emneknagger for meg på Instagram, det er så gøy! Takk for at dere deler!

På spinnefronten er det babykamelen og silke (50/50) som er hovedprosjektet, og det store spørsmålet er om jeg får plass til 388 gram på Hansen-spolen min, jeg er veldig spent!

Elsk! Se på denne herligheten!

Skulle tro at dette var et superkjedelig spinneprosjekt, det er jo ikke noe variasjon i fargen… Men neida, jeg storkoser meg! Utrolig godt å spinne, og så gøy å se at spolen bare blir fullere og fullere! Nå er jeg veldig glad for at jeg startet, selv om det virket litt overveldende og kjedelig før jeg begynte, hvertfall da jeg oppdaget at det var nesten 400 gram, hehe…

Planen er at jeg skal kjedetvinne det etterpå, og få et fint, rundt garn. Kunne ha fordelt spolen på 3, og tvinnet de, men jeg tror jeg går for letteste metode denne gangen; kjedetvinning 🙂

2 kommentarer

  • Unni HO

    Hei Marianne,
    Jeg skjønner godt at du må stå over Tour de Fleece når formen ikke er tilstede, for det er jammen et lite «rotterace» å henge med hver dag for en som et frisk, og i fin form ?. Godt å se at du er gradvis tilbake med alle dine fine produkter. Garnet jeg fikk i posten fra deg på tirsdag var bare superfint, takk skal du ha ?. Ha en fortsatt fin sommer ?☀️

    • Marianne

      Ikke sant, det er er travle dager med Tour de Fleece 🙂 Men håper på å være med neste år igjen! Så bra at du likte garnet! Fortsatt god sommer til deg også 🙂