Strikking

Dette fortjener en pause i bloggstillheten!

I januar 2015 kjøpte jeg et sett med minifletter i regnbuefarger fra Greenwood Fiberworks, og planen var at ALT skulle spinnes på håndtein. Dette prosjektet tok sin tid, for det viser seg at jeg er ikke den største tilhengeren av regnbue. Altså, jeg elsker regnbue, men det er bare ikke det som er førstevalget når jeg skal lage ting eller bruke. Uansett, nesten 4 år etter er jeg FERDIG! Det har vært nære på at hele greia har gått i søpla flere ganger, men jeg holdt ut. 

Da garnet var ferdigspunnet så var det det å finne noe jeg kunne bruke det til da. Jeg har prøvd meg på flere ting opp gjennom årene, og derfor så er gulfargen borte, den er blitt brukt opp til andre (misslykkede) forsøk. Men så var det ei venninne som foreslo mønsteret på sjalet Mjøsa av Lene Tøsti. Genialt!

Til regnbuegarnet brukte jeg en lilla Malabrigo Nube (også håndteinspunnet) som kontrastfarge, og så fant jeg ut at den svarte utelot jeg helt til slutt. Den får heller bli brukt til noe en annen gang.

Sjalet er ferdig!! Strikket på pinne 3,5 mm, og det er stort! Ca 2 m i vingespenn 🙂 

Mission Complete!

3 kommentarer