Strikking

Bøvertungenser

Husker ikke helt når det var, men for ikke så lenge siden oppdaget jeg at de plaggene jeg har laget, som holder seg best, det er de i alpakka. Derfor var jeg veldig spent på om Jens Hoff kom med garnsalg på Sandnes Alpakka nå etter jul og ikke lenge etter jeg tenkte tanken kom det mail om salg. Dessverre var det ikke noe alpakka på salg, og jeg tenkte at da blir det ikke noen ny genser nå. Heldigvis dukket det plutselig opp et dagssalg på minialpakka, og jeg fant ut at det skulle jeg slå til på.

Mønsterjakten startet, og jeg endte opp med å kjøpe garn til en Bøvertun, men uten rutemønsteret nedover bolen. Jeg har også trikset litt sånn at det blir en genser istedet for en kofte. Mønsteret jeg strikker er i Kofteboken til Lene Holme Samsøe og Liv Sandvik Jakobsen. Jeg blir alltid så glad når jeg får brukt de strikkebøkene jeg har.

Jeg strikker i fargen rust og hvit, rust er hovedfargen, og hvit er mønsterfarge 🙂

2 kommentarer