Strikking

Leaf sjal

Av MarionR, strikket i Sandnes Alpakka Silke på pinne nr 3 mm, 150 gram

I fjor vår/sommer kjøpte jeg mønsteret på Leaf sjal som MarionR har designet, og jeg startet på et i håndspunnet merino. Der og da kom jeg ikke skikkelig i gang, garnet var kanskje ikke helt riktig, og jeg klarte ikke konsentrere meg om mønsteret. Så jeg rakk opp hele sjalet og la mønsteret på vent.

Men i fjor høst var jeg på Jens Hoff, jeg hadde på den grønne Mariusgenseren min og skulle få tak i vottegarn til julegaver (nå kom jeg på at julegavene har jeg ikke blogget om…). I tillegg til vottegarn fanget øynene mine opp Alpakka Silke i akkurat den kontrastfargen som jeg har på Mariusen, det måtte jeg ha! Siden det er en god del silke i garnet, tenkte jeg at det garnet må passe til et Leaf sjal. Kom hjem og startet på nytt, nå gikk alt SÅ mye lettere, mønsteret var mindless ganske så kjapt (modnet i underbevisstheten kanskje?), og jeg likte det som vokste på pinnene mine.

Selv om jeg elsket hele sjalet, tok det sin tid før jeg ble ferdig. Det har vært litt strikking på si, men nå er det endelig ferdig! Og det er allerede tatt i bruk, jeg elsker det! Dere som kjenner meg, matching er viktig, og nå har jeg sjal til Mariusen 😉