Strikking

Velkommen 2019 og sokkeboks!

Godt nytt år alle sammen!

Vi er en uke inn i 2019, og jeg har i år igjen tenkt å lage meg en sokkeboks som skal fylles med minst 12 par, som taes i bruk neste år. Jeg startet den 1. januar med første par, Waiting for Henry Socks (Ravelrylenke) av Tabitha Gandee, og felte av igjen den 6. januar. Jeg er i sokkesiget igjen!

Waiting for Henry socks er strikket på pinne 2,25 mm og jeg har kun brukt restegarn på disse. Det hvite tror jeg er ufarget bfl/nyling, det rosa brukte jeg i mysteriealongen til Joji Locatelli, og gullfargen var fra Clark sokkene mine 🙂

Jeg var faktisk så fornøyd med mønsteret på disse sokkene at par nr 2 i år er på pinnene, og også det paret er laget av Tabitha Gandee. Denne gangen er det Sweater Weather socks (Ravelrylenke), som strikkes på pinne 2,25 som vanlig, str xs og i Wollmeise Twin, i fargen Ag 47.

Bak på sokken
Foran på sokken

Har dere noen strikkemål i år? Her er 12 par sokker som skal ligge til 2020 eneste plan 🙂 Og så håper jeg på å komme igang med litt Youtube igjen når jeg er i form til det!