Strikking

Bøvertunkofte

Strikket i Mini Alpakka på pinne 2,75 mm og 3 mm

Tidligere i år var jeg på salget på Jens Hoff og kapret meg en mengde Mini Alpakka sånn at jeg kunne strikke meg en ny genser i alpakka. Jeg er jo veldig glad i Mariusgenserene mine som jeg har strikket i vanlig Sandnes Alpakka, men denne gangen var ikke det på salg, så da måtte jeg prøve meg på en litt tynnere garnkvalitet, OG et nytt mønster 🙂 Valget falt på Bøvertunkofte fra Kofteboken, men jeg ville ha genser i stedet for kofte og gjorde om til det selv.

IMG_0438

Jeg har brukt litt over en måned på den, med litt annen strikking innimellom, men nå før helga ble jeg ferdig. Jeg er bare så utrolig fornøyd med den og ELSKER fargen jeg valgte. Nå er det bare kose seg i ny genser, i dag ble den for varm, så etter bildene var tatt måtte den av. Helt perfekt til kaldere dager 🙂

IMG_0442

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.