Strikking

Elias vest fra Klompelompe

Strikket i Sandnesgarn Duo, i fargen Aksgul på pinne 3mm og 3,5 mm, størrelse 1-2 år

Tidligere i vinter så fikk jeg et ønske om en vest til Elias, nevøen som nærmer seg 1 år. Jeg startet med å kikke gjennom favorittbøkene til barneklær, nemlig bøkene fra Klompelompe. I den ene boka fant jeg mønster på vesten Elias. Da sier det jo seg selv at Elias må få en Elias vest. Ønsket var en gul vest, og da vesten i boka var strikket i Duo-garn, så kikket jeg på det og fant den perfekte gulfargen, nemlig Aksgul. I boka var det oppgitt at jeg trengte 3 nøster, men jeg tror jeg bare såvidt startet på nøste nr 3, så litt restegarn ble det.

DSC_0802.jpg

Knappene som jeg sydde på er fra Stoff og stil. Jeg tar meg som regel en titt på knappeveggen der, og hamstrer litt for en billig penge. Synes de ble prikken over I’en på denne.

IMG_0381

Vesten strikket jeg i str 1-2 år, og her ser dere godgutten i den nye vesten sin, god og romslig sånn at den passer en god stund 🙂

IMG_0428