Strikking

Nytt storprosjekt

Det er litt slunkent på strikkepinnene for tiden, og jeg savnet et stort prosjekt som kan taes frem innimellom når det er litt tørke på prosjekter. Etter at jeg pusset opp soverommet er jeg helt forelsket i tapeten som jeg har på en vegg, og så kom jeg på at jeg kan jo lage et pledd som matcher soverommet 😉

jaipur_11
https://intrade.se/kollektioner/jaipur

DSC_0852_1

Her er planen; Jeg skal legge opp til et Granny Stripe Blanket som er like bredt som senga, og hekle meg oppover. Jeg kjøpte 25 nøster Dale Babyull på salg, som matcher fargene i tapeten, og jeg GLEDER meg til å begynne å hekle. Må bare pønske litt på fargerekkefølgen, eller om jeg skal gjøre det spontant. Terningtrikset er også en mulighet,  sette nummer på nøstene, så trille terningen og la den bestemme fargen. Time will show, men dette blir bra 😀

DSC_0855_2

Tiden vil vise om det blir et pledd som kan ligge i fotenden, eller om det blir sengeteppestørrelse 😉

5 kommentarer

  • Unni Holter Olsen

    Nydelig tapet ?, og farger på garnet ?. Det må jo bare bli flott uansett hva du gjør med det ?, likte godt terningtrikset ?, skal notere meg den ideen ?.
    Hilsen Unni

  • Lone

    Nydelig tapet – og herlige farger på garnet. Gleder meg til å følge prosjektet. Blir kjempeflott!!!