Spinning

Glitter fra A til Å

Da jeg våknet i går fant jeg denne på Timehop-appen min. Et helt år siden jeg begynte på spinneprosjektet som jeg skrev om i forrige uke, hehe.

IMG_2040

Da passet det jo veldig bra at jeg akkurat var ferdig med hespet! For i forgårs tvinnet jeg ferdig 100 gram Antiquities fra Spin Jones, en blanding av merino, mulberry silk og mye firestar! Jeg fikk 388 meter 2-trådet. Noe som var litt overraskende, siden jeg har jobbet for å spinne litt tykkere :p Men da har jeg en fornuftig lengde garn å bruke på et prosjekt. Ikke helt sikker på hva, for mye firestar gjør at garnet blir litt stikkete.

fullsizeoutput_3082fullsizeoutput_3083fullsizeoutput_3084

Men jeg likte godt hvordan det ble, og veldig gøy å faktisk bli ferdig med det. Nå har jeg vært ganske flink og jeg har fått ferdig masse spinneprosjekter som har vart lenge. Det er bare 1 prosjekt igjen. Siste flette av 200 gram fra Ullveig, som jeg spinner på E-spinneren min. Det blir neste, helt sikkert 🙂