Spinning

Neste spinneprosjekt

Da jeg ble ferdig med silkeprosjektet på søndag, så fikk jeg også ferdig 1 av 2 håndteinprosjekter som jeg hadde begynt på. Og nå som rokken var tom igjen, fant jeg ut at jeg skulle jammen få ferdig det andre håndteinprosjektet jeg har også.

DSC_0119

Det er 100 gram blanding i fargen Antiquities (merino, mulberry silk og firestar), også fra Spin Jones, halvparten er spunnet ferdig på Jenkins-teinene mine, de tyrkiske altså. Typisk så stoppet det jo opp der også da… Men i går kveld fant jeg frem boksen med det «rare» i (les: halvferdig spinneprosjekt), og begynte spinne den siste halvdelen.

DSC_0112

Deilig med alt som er unnagjort, for halvferdige spinneprosjekter liker jeg ikke. De vil jeg helst ha ferdig! Ikke så mye igjen nå, og så er det klart for å tvinnes sammen.

Etter dette har jeg da bare et rokkeprosjekt igjen som må fullføres, nemlig 200 gram på Ashford e-spinneren min. En rødfarge som jeg tenker kan bli et fint julesjal.