Strikking

Seashell socks av Melody Hoffmann

God mandag! Håper dere alle har hatt en fin høsthelg. Her våknet jeg til at det snødde(!) utenfor vinduet mens jeg spiste frokost. Altså det er vel tidlig! Men heldigvis tittet solen frem også, slik at jeg kunne stikke ut i hagen og ta bilde av de nyeste sokkene min.

DSC_0140_2

Mitt 8. sokkepar i år ble Seashell socks av Melody Hoffmann. Jeg strikket den minste størrelsen med modifikasjoner for best mulig passform til min fot, med en Fish Lips Kiss Heel på pinne 2,25 mm. Endringene jeg gjorde var å strikke en annen hæl, og at jeg etter ankelen felte 4 masker for å få en smalere fot enn det som var i mønsteret.

DSC_0146_2

Teksturen i dette mønsteret er bare helt fantastisk, og det var nettopp derfor jeg ville strikke dette mønsteret. Det blir egentlig dobbelt stoff, og jeg som vanligvis bruker 55 gram tynt sokkegarn på mine sokker, brukte 76 gram på disse. Kan være greit å være greit å vite, sånn at man er sikker på å ha nok garn.

DSC_0143_4

Garnet jeg brukte var Drops Nord, en blanding av alpakka, ull og polyamid, jeg er skikkelig spent på å prøve disse, for jeg ser for meg at de blir skikkelig gode å varme med tykkere stoff og alpakka i tillegg til vanlig ull.

2 kommentarer