Strikking

Boxosoxkal 2019 – par nr 9

God tirsdag! Håper dere har en så fin dag som mulig 🙂 Her skinner sola i dag og jeg benyttet muligheten til å ta bilder av det 9. sokkeparet i år. Denne gangen uten mønster, altså min go-to-vanilla-fish-lips-kiss-heel, sagt på godt norsk, hihi!

Garnet jeg har brukt på disse er Opal sokkegarn med glitter, ikke husker jeg konkret navn, og heller ikke farge. Men jeg husker at da jeg så dette garnet så ropte det Marianne! Altså, se på fargene jeg har i logoen, og så dette garnet, perfekt! Det tok jo sin tid før jeg faktisk fikk strikket sokker i det, men nå har jeg gjort det.

Sokkene brukte jeg akkurat 50 gram på, altså ca 213 meter. Restene la jeg i kurven til dominoteppet mitt, men er litt usikker på om jeg skal bruke det der, eller om jeg skal strikke et par sokker til.

Som alltid, pinne 2,25 mm og 56 masker. Nå er det 3 par igjen i år, og så må jeg ha et sokkefritt år, det er på tide å slite hull i noen par sånn at det blir bedre plass i sokkeskuffen, der er det rimelig stappet nemlig. Jeg tuller ikke når jeg sier at det er minst 50 par håndstrikkede sokker der. Veldig bra at jeg stort sett bare bruker selvlagde sokker og ikke butikksokker. Hva foretrekker du, kjøpte eller håndstrikkede sokker?

2 kommentarer

  • Hege

    Så fine! Og ja! De fargene er jo bare deg!
    Jeg bruker også kun håndstrikkede! Synes de er sååå mye bedre – både varmere og mindre stramme rundt ankelen!

    Hilsen frossenpinnen Hege! 😉