Spinning

Julesjalgarn av rokken

For noen innlegg siden fortalte jeg at da var det bare et uferdig prosjekt igjen på rokken, et prosjekt som jeg har tenkt å strikke et julesjal av. I går ble jeg ferdig! 200 gram nydelig rødlig ull med glitter fra Ullveig, har blitt til 1135 meter 2-trådet garn!! Underveis har jeg tenkt at dette prosjektet virket evigvarende, jeg begynte jo på mai! Jeg har jo spunnet ganske så tynt, så det var egentlig ikke så rart, hehe. Tvinningen tok jo også sin tid, brukte «bare» 3 dager!

Garnet har jeg spunnet på Elma e-spinner (Ashford e-spinner 3), og så tvinnet på Hansen minispinner. For dere som er spesielt interessert, har jeg nå oppdatert siden oppå menyen som heter «mine rokker«. Nå er den komplett, og Elma har også fått sin plass.

Nå er det bare å begynne surfingen etter sjalmønster, jeg har jo mer enn nok med garn, så jeg kan virkelig slå meg løs.