Strikking

Stars Hollow socks – par 10 av 12 i 2019

Tamtaratam! Par nr 10 i 2019 er ferdig, disse tok litt lengre tid å strikke, fordi jeg synes det var litt trått å strikke med garnet, og det gjorde at hendene ble litt vonde. Er det bare meg, eller har Fabel-garnet forandret seg? Synes det var så mye mykere før, enn hva det er nå? ?

Uansett, Stars Hollow sokkene mine er ferdig! Disse er strikket på pinne 2,25 mm, magic loop som vanlig og tå-opp som mønsteret sier. Jeg er så glad i dette mønsteret, og det blir sikkert ikke det siste paret. Men, etter at jeg er ferdig med 12 par i år til sokkeboksen, må jeg virkelig ta meg en pause. Jeg har alt for mange sokker, derfor blir 2020 året hvor jeg skal bruke og slite sokker. ? Enklere sagt enn gjort for meg som ikke sliter sokker og sko i det hele tatt ?

To par igjen, og i dag la jeg opp til par nr 11, denne gangen blir det selvstripende garn, med mønsteret Vanilla Bean Stripe socks. Par nr 12 blir julesokker i desember. Ikke lenge før min andre sokkeboks er i boks ?.