Strikking

Fluffy Juliegenser vol. 2

I sommer strikket jeg meg en Fluffy Juliegenser fra Klompelompes bok Strikkefest. Da strikket jeg min normale størrelse, for oversized er jo så in nå, at det måtte jo bli bra. Men, jeg hadde helt glemt at jeg egentlig ikke trives så godt i klær som er så mye oversized. Derfor ble den ikke veldig ofte brukt, men jeg likte blandingen tynn merino og mohair silk veldig godt! Den nupper ikke noe særlig, og er så myk og varm.

Derfor bestemte jeg meg for at jeg ville strikke en ny. Denne gang i en tråd Tynn merino fra Sandnesgarn, og en tråd Fløffy som jeg har farget selv. Jeg målte godt på gensere som jeg allerede liker, sammenlignet cm-mål med mønsteret og sjekket strikkefastheten på den jeg allerede hadde strikket. Jeg fant ut at jeg kunne strikke 2 str mindre, og startet opp.

Nøyaktig 1 mnd etter oppstart var den ferdig, og det ble så vellykket. Jeg fikk meg en genser, i favorittfarge, OG som er akkurat som jeg vil. Hurra!!!

Og her er den grønne som jeg strikket i sommer:

4 kommentarer