Strikking

Sokkeboksen 2019 og planer fremover

Jepp! Sokkeboksen er ferdig! I forrige uke ble jeg ferdig med det 12. paret, strikket i gavegarn. Det ble helt enkle sokker, med min standardhæl som er Fish Lips Kiss Heel. Jeg tenkte at disse måtte strikkes uten mønster, for garnet var så julete og nok i seg selv, og så er det jo alltid stas å strikke et par julesokker i desember.

Da de var helt ferdige, var sokkeboksen fyllt med 12 par sokker, som taes i bruk 1. januar. Men hysj hysj, jeg tyvstartet i dag, for jeg manglet et par grå sokker som var prikken over i’en i dag til klærne mine.

Nå som boksen er ferdig, må jeg ta en pause fra sokkestrikkingen til meg selv. Skuffen er fyllt til randen, og jeg må finne på noe annet å strikke i 2020. Skal det strikkes sokker, må de hvertfall strikkes med tanke på gaver til andre.

Jeg har også grublet litt på hva jeg skal strikke fremover, sokker er det nok av, kjøkkenkluter er det nok av, og sjal er det nok av. Derfor la jeg opp til et babyteppe da de siste sokkene var ferdig, som jeg har tenkt å gi til Amandaprosjektet, og det blir nok flere ting som kan gies dit. Da kan jeg kose meg med strikkingen, få brukt litt garn, og samtidig hjelpe en god sak.

2 kommentarer