Strikking

Exploration Station Shawl

På bittelille julaften 2019 var jeg i garnlageret mitt og fant tre nøster som gikk sammen. Et blått, ett gult og et spettete som hadde både blått og det gule i seg. Jeg fant ut at jeg skulle strikke et Exploration Station-sjal av Stephen West, og satte i gang. Men da jeg begynte så jeg at jeg ville ha med enda et nøste slik at det ikke skulle bli «for» fargerikt, og tok et hvitt med gullglitter i.

Det blå og hvite er Tante Ull-garn, mens det gule og spettete har jeg kjøpt fra Lillerille. Sjalet er strikket på pinne 4 mm.

Sjalet er skikkelig morsomt å strikke, selv om de to siste bordene er litt drøye, mange masker å strikke over. Resultatet er jeg kjempefornøyd med… men, blåfargen og det hvite gjør ikke noe for meg, så jeg har bestemt meg for at det skal selges om noen liker det.