Diverse,  Oppsummering

Godt nytt år!

Godt nyttår mine fine lesere! Tenk at det er allerede 2020… det er like overraskende som det var i fjor, og alle årene før det.

Men jeg tenkte jeg kunne ta en liten oppsummering av håndarbeidsåret 2019. I 2019 var jeg så lur at jeg laget meg en liten strikke-, hekle- og spinnedagbok. I den har jeg skrevet opp alt som har blitt laget, og etter hvert prosjekt notert hvor mange gram og meter som ble brukt. I hver måned summerte jeg totalen den måneden. Derfor kunne jeg i dag enkelt plusse sammen og finne ut hvor mye jeg har strikket og spinnet i 2019.

Selv om året ellers ikke er så mye å snakke om, kan jeg kose meg litt med resultatene i håndarbeidslivet mitt. For i 2019 har jeg:

 • Strikket 5,265 kg garn, som ble 20 077 meter.
 • Spunnet 1,525 kg garn, som ble 6569 meter.
 • Fått ferdig 12 par sokker
 • Fått ferdig 38 prosjekter

Det blir i gjennomsnitt litt over 3 prosjekter hver måned det 🙂

Og til slutt, disse er de prosjektene jeg ble mest fornøyd med i 2019:

Bøvertungenser i tynn alpakka fra sandnesgarn
Fluffy Juliegenser i Tynn merino og selvfarget kid silk mohair.
Løvsprett-teppe i håndspunnet babycamel og silke.

Nå er jeg klar for 2020! I år har jeg ingen nyttårsforsetter, men jeg fortsetter med håndarbeidsdagboka og har satt meg 3 strikkemål:

 • Bruke lagergarn
 • Strikke til Amanda
 • Strikke noen gaver

Ellers håper jeg i år, håper at ME-sykdommen min igjen kan snu litt, og at jeg hvertfall kommer meg på en moderat grad, sånn at jeg kan leve litt mer enn hva jeg har gjort i år. Jeg savner virkelig å være mer sosial, mer aktiv på nett, og gi mer av meg selv, men frem til det skjer så må jeg ta vare på meg selv, og dele de gangene jeg får det til. Det viktigste er å hvertfall få til håndarbeid, det er glede det!

8 kommentarer

 • Safransax

  Godt nytt år Marianne ❣️
  Og takk for året som var⭐
  Du har laget så masse fint og det er en glede å se hva du lager. Krysser fingrene for det i dette nye året, i håp om at ME kan bli kurerbar?

 • Arnfinn Peder Nesje

  Kjempefint at du er så strukturert, og at du har fått gjennomført ting som gir glede både til deg og den som blir varm av prosjektet.

 • Unni Holter Olsen

  Godt Nyttår Marianne ?. Imponerende stykke arbeid du har gjort i 2019, og mange fine ting du lager. Krysser fingre for at du får et bra 2020, og fint at du har funnet din måte å fungere best på. Viktig å ta vare på seg selv også ?.
  Hilsen Unni

 • A9ta

  Godt nyttår, Marianne ? Takk for inspirerende side. Utrolig å se hva du får til. Det er tilfredsstillende å kunne måle, veie og dokumentere. Viktig å kunne vise resultat når mange av dagene er tunge. Du er flink til å holde moralen og humøret oppe.
  Jeg sitter å strikker på bolen til noe jeg trodde skulle bli en Mariusgenser, men kanskje det blir en Bøvertun i stedet…. ?Stor klæm ?

  • Marianne

   Godt nyttår Anita ✨ Ja, det er noe med det, og så er det jo en egen liten hobby å lage boken, og holde den oppdatert. Så spennende med genseren, gleder meg til å høre hva det blir ? Klem ?