Strikking

Nytt år og nye strikkeeventyr

Akkurat nå ligger det første sjalet i 2020 og svømmer i vaskemaskinen. Exploration Station av Stephen West er ferdig! Men det er ikke det jeg vil skrive om i dag. Tenkte faktisk at jeg skulle skrive litt om det nye prosjektet jeg har på pinnene. I jula fortalte broren min meg at han hadde sett en Lothepus-genser som han likte så godt, og jeg har sagt ja til å strikke den for han. Jeg visste jo ikke hvordan denne så ut, så i jula måtte jeg sjekke hvordan den var, og det viste seg at genseren heter Fjorden, OG Garnius hadde salg på garnpakker! Perfekt! Så da ble garnpakken og mønsteret bestilt, og til helga så kom den.

Den skal strikkes i Natural Lanolin Wool fra Dalegarn, et nytt bekjentskap for meg, men det er veldig godt å strikke med. Jeg har endret litt på mønsteret, og strikker den uten sidesplitt nederst. Noe av det mest fantastiske med å lage klær selv, man kan tilpasse de som man selv liker de, eller i dette tilfellet som broren min vil ha den.

Nå må bare sjalet bli ferdig i vaskemaskinen, så skal det blokkes, hviles og i kveld kan jeg strikke videre på genseren. Jeg har som regel et par strikkeprosjekter på gang samtidig, men det blir ofte ett som fokuseres på om gangen, så bytter jeg bare om jeg blir veldig lei. Nå gleder jeg meg til å fokusere på genseren, da vokser den mer også, pussig 😉

2 kommentarer