Strikking

Masse babystrikk siden sist

Nå er det lenge siden jeg sist har blogget, men i dag skal jeg prøve å finne noen ord igjen. Det er mye som har stoppet ordene siden sist, og jeg har hatt mer enn nok egentlig med å prøve å oppdatere instagram. Det er lettere å få lagt ut et bilde der, enn å sette seg ned å finne på ord til et helt innlegg. Men i dag tenkte jeg å fortelle hva jeg har syslet mest med siden sist.

Tidligere i år fikk jeg vite at jeg skulle bli tante igjen, og som jeg har gjort til de andre tantebarna, så vil jeg også strikke en liten garderobe til hun som kommer i september også, så det har vært mye «hemmeligstrikk», og det er ikke så lett å blogge om 😉

Det første jeg strikket var dette Løvsprett-teppet i Tynn merino i en brunfarge. Mønsteret er fra Strikkelisa, og det er strikket på pinne 4 mm. Jeg brukte 7 nøster ganske akkurat på teppet, ikke store resten som ble igjen.

Jeg er også skikkelig fan av Petiteknit sine mønstre, så det neste prosjektet ble en Ankers heldrakt, strikket i str 0-2 måneder, på pinne 2,5 mm og 3 mm. Her holdt 3 nøster til både drakten og Ankers kyse.

Etter Ankers heldrakt, kommer Sunday suit. Størrelse 0-1 mnd, i en nydelig farge som jeg elsker for tiden. Ikke rosarosa, men den sklir rett inn i stuedekoren nå for tiden, hehe! Tynn merino denne også, pinne 2,5 mm og 3 mm, med en Ankers kyse til.

Og så, gårsdagens syssleri, en vognpynt som er heklet med dobbel tråd tynn merino, på heklekrok 2,5 mm. Tett og kompakt, og så har jeg sydd en tynn strikk gjennom, frem og tilbake sånn at figurene holder seg rett vei og ikke opp ned. De klypene jeg har brukt til å feste den til vogna kjøpte jeg for 2 år siden da nevøen skulle bli født. Da kjøpte jeg både rosa og blått, og det ble de blå som ble brukt den gange. Flaks da at jeg hadde rosa liggene nå, klare til et nytt lite tantebarn, ei lita jente.

Da er dere og bloggen oppdatert med hva som har skjedd siden sist. Det er alltid så koselig å gå inn på egen blogg og finne frem gamle prosjekter og bilder om det er noe jeg lurer på, det er som en dagbok og oppslagsverk 🙂